Erfaringskonference 2016

Viden til tiden eller Europa i opløsning

Europa-Nævnet afholdte den årlige erfaringskonference onsdag den 14. september 2016 kl. 9 til 13 for nuværende og potentielle ansøgere

Sjældent har vi haft så megen debat om EU i Danmark. EU's kriser og forskellige løsninger fylder hver dag i nyhedsmedierne. Der går ikke en dag uden at nogen forudser EU's opløsning. Nye befolkningsgrupper er blevet skeptikere, tidligere modstandere er blevet tilhængere og der debatteres livligt på tværs af holdningerne.

Så er der overhovedet brug for mere oplysning og debat om Europa i Danmark ? Eller er det netop brug for meget mere saglig viden og konkrete informationer, der kan kvalificere debatten?

Se dagens program her (pdf)

Se resumé af dagens oplæg og debatter her

Præsentationer fra dagens oplæg:

Nå jeres målgruppe ved Kim Schrøder, professor ved Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab på RUC: Nyhedsøkologien i forandring - Nyhedslandskabet i de sociale mediers tidsalder

Inspiration på tværs ved Christian Fried, udvikler og medejer af EUsiden: EUsiden - Erfaringer fra en netavis

Inspiration på tværs ved Bent Jørgensen, organisationskonsulent i LOF og Lars Gaardhøj, forbundskonsulent i AOF: Retsforbeholdet - tag stilling

Inspiration på tværs
ved Bjarke Serritslev, EU-ansvarlig i Alternativets sekretariat: Alternativets EU-lab (vil være tilgængeligt snarest) 

Siden er sidst opdateret: 20.09.2016

Kontakt

  • Europa-Nævnet
  • H.C. Andersens Boulevard 2
  • 1553 København V
  • Tlf: +45 33 73 33 93
  • Email: europanaevnet@slks.dk

Dialogboksen begynder her. Du kan lukke boksen ved at trykke Accepter cookies knappen eller Enter. Knappen er det sidste element i boksen.

Accept af cookies

På slks.dk bruger vi cookies til at forbedre vores hjemmeside, så den lever op til brugernes behov. Vi bruger blandt andet cookies til at føre statistik over trafikken på siden, så vi kan sikre os, at indholdet er relevant og let at finde for brugeren. Du kan til hver en tid slette cookies fra slks.dk.

Læs mere om cookies: Cookie- og privatlivspolitik

(dialogboks slutter)