Søg tilskud fra Pulje C

Der kan nu søges om tilskud i Pulje C til projekter i 2022.

Ansøgningsrunden for Pulje C er åben.

Organisationer, visse institutioner, virksomheder og privatpersoner kan nu søge Europa-Nævnet om tilskud til oplysningsaktiviteter, der gennemføres i perioden 1. januar til 31. december 2022.

Aktiviteterne skal fremme oplysning og debat i Danmark om det europæiske fællesskab (EU), herunder udvikling af deltagelsesdemokrati.

Nævnet lægger bl.a. vægt på geografisk og demografisk spredning samt relevante samarbejdspartnere og formidling, som kan engagere og tilgængeliggøre viden.

Indsatsområder i denne ansøgningsrunde

I ansøgningsrunden for 2022 prioriterer nævnet ansøgninger, der handler om

  • Debatter om Europas fremtid: Dels debatter, der i foråret 2022 kan nå at blive del af "Konferencen om Europas fremtid", dels debatter der tager tråden fra udfaldet af konferencen op og diskuterer resultatet.
  • Markering af 50-året for Danmarks medlemskab af EF/EU: Hensigten skal være at styrke den folkelige debat om hvad EU-medlemskabet har betydet for samfundet og den enkelte på både godt og ondt - samt hvad det forventes at betyde fremadrettet.

Man kan godt få tilskud til andre emner, men ansøgninger, der opfylder alle øvrige betingelser og prioriteringskriterier, og hvor ansøger har valg et af rundens temaer får "et ekstra plus" i den samlede vurdering og prioriteringen mellem ansøgningerne.

Nævnet ønsker, at både de EU-positive og EU-kritiske stemmer kommer til orde, og at enhver del af EU-samarbejdet kan blive drøftet fordomsfrit.

Ansøgningsfristen er mandag den 11. oktober 2021 kl. 12:00.

Nyt initiativ: Du er inviteret til informationsmøde om pulje C på Zoom

I anledning af, at pulje C nu er åben for ansøgninger, inviterer Europa-Nævnet til informationsmøde om puljen på Zoom.

På mødet vil du få gode råd til ansøgningsprocessen, information om vilkårene for brug af tilskudsmidler og en gennemgang af Europa-Nævnets prioriteringer. Derudover vil reglerne for aflæggelse af regnskab blive gennemgået.

Inden mødet foreslår vi, at du læser ansøgningsvejledningen og forbereder eventuelle spørgsmål du måtte have til puljen.

Ansøgningsvejledningen kan findes her.

HVORNÅR?

Mødet foregår onsdag den 22. september kl. 14:30-16:00.

HVORDAN DELTAGER MAN?

Informationsmødet er online og foregår på Zoom. Alle tilmeldte deltagere modtager et link til Zoom på dagen for mødet.

For at deltage skal du tilmelde dig senest den 21. september kl. 23:59.

Tilmeld dig her.

Siden er sidst opdateret: 10.09.2021
Europa-Nævnet
  • Europa-Nævnet
  • Hammerichsgade 14
  • 1611 København V
  • Tlf: 33 73 33 93