For ansøgere

Europa-Nævnets puljer

Europa-Nævnet fordeler årligt 19,4 mio. kr. til oplysning om det europæiske fællesskab gennem fire forskellige puljer. Heraf er tre puljer til 3-årige aktivitetsprogrammer samt én pulje med projekttilskud til enkeltstående aktiviteter, der gennemføres inden for et år. I perioden fra den 16. marts til den 25. marts kører en ekstra pulje med fokus på oplysning og debat om forsvarsforbeholdet. 

PULJE TIL OPLYSNING OG DEBAT OM FORSVARSFORBEHOLDET

Ønsker du at bidrage med oplysning eller debat om det danske EU-forsvarsforbehold? I en ny pulje på 10,9 mio. kr. kan organisationer, foreninger, visse institutioner, virksomheder, løsgængere i Folketinget og privatpersoner søge Europa-Nævnet om tilskud til oplysningsaktiviteter og debatter om det danske EU-forsvarsforbehold. Folketingets partier kan søge tilskud i en særskilt pulje på 5,4 mio. kr. Ansøgningsfristen for begge puljer er er den 25. marts.
Læs mere om puljen til oplysning og debat om forsvarsforbeholdet her. 

PULJER TIL 3-ÅRIGE AKTIVITETSPROGRAMMER

Repræsenterer du et parti i Folketinget eller et dansk parti/bevægelse valgt ind i Europa-Parlamentet, kan I få tilskud fra Partipuljen til 3-årige aktivitetsprogrammer. Næste ansøgningsperiode er i efteråret 2023 for perioden 2024-2026. 
Læs mere om Partipuljen her

Repræsenterer du en organisation, der har debat og oplysning om Europa som hovedformål, kan I få tilskud fra Pulje A til 3-årige aktivitetsprogrammer. Næste ansøgningsperiode er i efteråret 2023 for perioden 2024-2026. 
Læs mere om Pulje A her

Repræsenterer du en organisation, der har debat og oplysninger om Europa som en del af deres aktiviteter, men hvis hovedformål er et andet, kan I få tilskud fra Pulje B til 3-årige aktivitetsprogrammer. Næste ansøgningsperiode er i efteråret 2023 for perioden 2024-2026. 
Læs mere om Pulje B her

PULJE MED PROJEKTTILSKUD TIL ENKELTSTÅENDE AKTIVITETER

Ønsker du at søge tilskud til en eller flere aktiviteter over en periode på ét eller et halvt år? Fra Pulje C kan organisationer, visse institutioner, virksomheder og privatpersoner søge om tilskud to gange årligt.
Læs mere om Pulje C her

Siden er sidst opdateret: 20.04.2022
Europa-Nævnet
  • Europa-Nævnet
  • Hammerichsgade 14
  • 1611 København V
  • Tlf: 33 73 33 93